Beste families uit Zenderen en omstreken,

Op maandag 20 mei (2e pinksterdag) wordt de Familiedag van Zenderen Vooruit en ZEVO georganiseerd. Voor de kinderen van 5 t/m 14 jaar worden er vanaf 08.30 uur tot 13.00 uur een sportochtend georganiseerd. Jeugdleden van Zenderen Vooruit zijn automatisch aangemeld voor deze activiteit. Afmelden kan via www.zenderenvooruit.nl/familiedag. We gaan er echter vanuit dat iedereen enthousiast mee zal doen aan deze sportochtend. Kinderen die geen lid van Zenderen Vooruit zijn en graag mee willen doen aan deze sportdag kunnen zich via de bovengenoemde website opgeven (uiterlijk 5 mei).

Dit jaar gaan we het anders doen met het volleybaltoernooi. We willen er namelijk weer een echt buurtvolleybaltoernooi van maken. Dus wil je graag meedoen, stel dan een of meerdere teams met je buurt samen en meld je aan!

– Inschrijfgeld voor teams bedraagt € 15,-.

– Per team moeten er minimaal twee dames meespelen en mogen er niet meer dan twee spelers meedoen die lid zijn van de NEVOBO.

– Iedereen vanaf 15 jaar mag hier aan deelnemen.

– Niet meer woonachtig in Zenderen? Doe dan mee met je oude buurt! Je kunt je team opgeven via www.zenderenvooruit.nl/familiedag (uiterlijk 5 mei).

Wij als organisatie gaan er vanuit dat ook ouders zich van de sportieve kant laten zien en meedoen aan het volleybaltoernooi. Het moet mogelijk zijn om met buurt een team te vormen en gezamenlijk een sportieve, maar vooral een gezellige dag te beleven.

Laten we er met elkaar een onvergetelijke dag van maken en doe ook mee!

Organisatie Familiedag Zenderen