Aanmelden

Nieuwe leden kunnen zich middels onderstaande inschrijfformulier aanmelden.

Stuur jouw ingescande inschrijfformulier naar ledenadministratie@tennis.zenderenvooruit.nl

Ieder tennislid kan een sleutel voor toegang tot de tennisbanen, tegen betaling van €20,- borg, afhalen bij de ledenadministratie. De sleutel is uitsluitend voor eigen gebruik en blijft eigendom van de vereniging.

Reglement tennis

  • volgt zsm

Afmelden

Het lidmaatschap en betaling van contributie eindigt na opzegging door het lid aan het einde van het seizoen. Het contributieseizoen van de tennis loopt van 1 januari tot en met 31 december. De sleutel dient direct bij afmelding ingeleverd te worden, waarna je de borg terug ontvangt.

De afmelding moet een maand voor het einde van het seizoen, dus voor 30 november bij het secretariaat van de afdeling tennis binnen zijn via  ledenadministratie@tennis.zenderenvooruit.nl.

Contributie Tennis

Contributieregeling (geldig vanaf januari 2019)
Het contributieseizoen loopt van 1 januari tot en met 31 december
Per kwartaal
Tennislid t/m 17 jaar  € 15,00
Tennislid 18 jaar en ouder  € 22,50
Combi-lid t/m 17 jaar *icm voetbal/handbal lidmaatschap  € 10,00
Donateur  € 6,25

 

De automatische incasso vindt plaats per kwartaal in januari, april, juni en oktober van het betreffende contributiejaar

 

KNLTB lidmaatschap

Met twee verenigingen in Borne zijn afspraken gemaakt over een gastlidmaatschap, waarmee je tevens KNLTB-lid wordt en wedstrijden kunt spelen. Daarvoor dien je jezelf aan te melden als gast-lid bij Tennisvereniging Smash of Racketcentrum Borne en dit kan alleen in combinatie met een lopend lidmaatschap bij Zenderen Vooruit. De inning van de contributie wordt door de betreffende vereniging gedaan en verloopt niet via Zenderen Vooruit.