Tennisbaan reserveren

Reserveer via onderstaande button vooraf je tennisbaan.

Enorm veel speelplezier gewenst!

Aanmelden

Nieuwe leden kunnen zich middels onderstaande inschrijfformulier aanmelden.

Stuur jouw ingescande inschrijfformulier naar ledenadministratie@tennis.zenderenvooruit.nl

Ieder tennislid kan een sleutel voor toegang tot de tennisbanen aanvragen bij de ledenadministratie. De sleutel is uitsluitend voor eigen gebruik en blijft eigendom van de vereniging. Bij beëindiging van je lidmaatschap lever je de sleutel weer in, daarna stopt je incasso.

Halfjaarabonnement

Om lekker te kunnen blijven sporten bij ZV bieden wij jou tijdelijk de mogelijkheid om eenmalig voor een half jaar lid te worden bij de tennis of, als je lid bent van ZV, een combikorting te krijgen op een jaarabonnement.

  • Half jaar voor €50,- (ook voor niet-leden)
  • Ben je al lid bij de voetbal of handbal? Dan krijg je onderstaande combikorting op je tennis jaarabonnement

Inschrijven voor dit tijdelijke abonnement kan via onderstaande button. Als je meer informatie wil, stuur dan een mail naar ledenadministratie@tennis.zenderenvooruit.nl

Contributie Tennis

Contributieregeling (geldig vanaf januari 2024)
Het contributieseizoen loopt van 1 januari tot en met 31 december
Per kwartaal
Tennislid t/m 17 jaar  € 17,50
Tennislid 18 jaar en ouder  € 25,00
Combi-lid t/m 17 jaar *icm voetbal/handbal lidmaatschap  € 10,00
Combi-lid 18 jaar en ouder  *icm voetbal/handbal lidmaatschap  € 18,00
Donateur  € 8,00

 

De automatische incasso vindt plaats per kwartaal in januari, april, juni en oktober van het betreffende contributiejaar

 

KNLTB lidmaatschap

Met Racketcentrum Borne zijn afspraken gemaakt over een gastlidmaatschap, waarmee je tevens KNLTB-lid wordt en wedstrijden kunt spelen. Daarvoor dien je jezelf aan te melden als gastlid bij Racketcentrum Borne en dit kan alleen in combinatie met een lopend lidmaatschap bij Zenderen Vooruit. De inning van de contributie wordt door Racketcentrum Borne gedaan en verloopt niet via Zenderen Vooruit.

Afmelden

Het lidmaatschap en betaling van contributie eindigt na opzegging door het lid aan het einde van het seizoen. Het contributieseizoen van de tennis loopt van 1 januari tot en met 31 december. De sleutel dient direct bij afmelding ingeleverd te worden, daarna stopt je incasso.

De afmelding moet een maand voor het einde van het seizoen, dus voor 30 november bij het secretariaat van de afdeling tennis binnen zijn via  ledenadministratie@tennis.zenderenvooruit.nl.