Aanmelden

Nieuwe leden kunnen zich middels onderstaande inschrijfformulier aanmelden. Stuur jouw ingescande inschrijfformulier naar secretaris@zenderenvooruit.nl

Zomerlidmaatschap

Als lid van Zenderen Vooruit kun je er voor kiezen om in de zomerstop drie maanden lid te worden van de tennis voor € 25,-. Je kunt zelf kiezen welke drie maanden je lid wilt zijn, daarbij heb je de keuze uit juni, juli, augustus, september. Voor de sleutel betaal je een borg van €20,-.

Stuur een mail naar secretaris@zenderenvooruit.nl met jouw gegevens en maandkeuze voor aanmelding van het zomerlidmaatschap.

Afmelden

Het lidmaatschap eindigt na opzegging door het lid aan het einde van het seizoen. Deze afmelding moet een maand voor het einde van het seizoen, dus voor 1 maart bij het secretariaat van de afdeling tennis binnen zijn via secretaris@zenderenvooruit.nl

Contributie Tennis

Contributieregeling (Geldig vanaf juli 2017)
Het contributieseizoen loopt van 1 april tot en met 31 maart
Tennis Per kwartaal
Leden t/m 9 jaar  € 10,00
Leden 10 t/m 13 jaar  € 10,00
Leden 14 t/m 17 jaar  € 10,00
Leden 18 jaar en ouder wedstrijd  € 43,75
Leden 18 jaar en ouder recreant  € 37,50
Leden Donateurs  € 6,25

 

In de zomermaanden : juni – juli en augustus, is het (ook voor leden van de afdelingen Handbal en Voetbal) mogelijk om een zomerlidmaatschap voor 3 maanden voor de afdeling tennis te nemen voor een eenmalig bedrag van € 25,00.

 

Voor de senior wedstrijdleden die ook competitie spelen, betalen jaarlijks bij de eerste inning van de contributie in juli, naast de verschuldigde ZV-contributie, de helft van het lidmaatschapsgeld van het Racketcentrum Borne.

  • Tennisleden mogen gedurende 1 maand een introducé meenemen.
  • De inning van de automatische incasso vindt plaats per kwartaal in juni, oktober, januari en april van het betreffende contributiejaar.