Activiteiten

Bevestiging van aanmeldingen voor activiteiten kunnen bij je in de SPAM-box terecht zijn gekomen. Mocht je toch niet zeker weten of de aanmelding goed is overgekomen, neem dan contact op met Elmer ter Haar (t. 065125720 / elmerterhaar@hotmail.com)

ZAALVOETBAL JEUGD

Zaterdag 21 december 2019

Zaterdag 21 december gaan we weer zaalvoetballen met de jeugd van Zenderen Vooruit. Er zijn geen kosten verbonden aan de activiteiten en aanmelding verloopt via de leiding van de teams.

DARTTOERNOOI (SENIOREN)

Zaterdag 28 december

Zaterdag 28 december organiseert de activiteitencommissie een darttoernooi in de kantine van Zenderen Vooruit. Om 18.30 uur gaat het toernooi van start. Inschrijfgeld bedraagt €5,-. Inschrijven kan via onderstaande aanmeldknop of door bericht te sturen naar Mart Vetketel (0623758832).

Aanmelden

  DOLLE PRET

  Vrijdag 3 januari

  Vrijdag 3 januari organiseert de activiteitencommissie weer het uitje naar Dolle pret in Almelo. We verzamelen om 13.00 uur bij ZV, en vertrekken om uiterlijk 13.15 uur. Rond 17.15 uur zijn we weer terug. Voor eten en drinken wordt gezorgd.
  Het inschrijfgeld van deze leuke middag bedraagt €5,-. Inschrijven kan via onderstaande aanmeldknop of door een bericht te sturen naar Daniek Ten Tusscher (0641098280). Ook graag even aangeven of je eventueel mee zou kunnen rijden!

  Aanmelden

   Mijn ouders kunnenHeen -en terug rijdenHeen rijdenTerug rijdenNiet rijden

   LASERGAMEN

   Zaterdag 4 januari

   De kerstvakantie komt er weer aan! Daarom vonden wij het als activiteitencommissie van Zenderen Vooruit weer tijd voor een leuke activiteit. Op zaterdag 4 januari vanaf 13:15 uur organiseren wij een leuke middag voor de jeugd van 10 tot 15 jaar. We gaan lasergamen bij de Tapperij in Hengelo. Na het lasergamen staat er een lekkere snack klaar met wat frietjes. Lijkt dit jou leuk en wil je ook graag meedoen? Geef je dan snel op via de website www.zenderenvooruit.nl bij het kopje Activiteitencommissie.

    

   Meer informatie:

    • De kosten voor deze middag bedragen 10,- (betalen bij aanvang van de activiteit).
    • Het is handig om makkelijke schoenen aan te trekken.
    • We verzamelen om 13:00 uur bij ZV. Het vertrek is om uiterlijk 13:15 uur.
    • We zullen +/- 17:30/18:00 uur terug zijn.

    

   Ook hebben we auto’s nodig om in Hengelo te kunnen komen, dus het zou fijn zijn als we ouders kunnen vinden die ons hiermee willen helpen. Dit kun je invullen op de site bij het aanmelden.

   Tot zaterdag 4 januari, wij hebben er al zin in! De Activiteitencommissie

   Aanmelden

    Mijn ouders kunnenHeen -en terug rijdenHeen rijdenTerug rijdenNiet rijden

    ZAALVOETBAL SENIOREN

    Zondag 5 januari

    Hoge hoed toernooi ZV

    Op 5 januari zijn 2 sporthallen in Enschede afgehuurd van 10.00 uur – 12.30 uur. Alle senioren teams van ZV zijn hier voor uitgenodigd. Nadien wordt er in de kantine van ZV afgesloten met Snert & Broodjes knakworst.

    Datum: 5 januari.
    Tijd: 10 uur omgekleed in de hal.
    Vertrek vanaf ZV: 9.20 uur

    Locatie:  J J Van Deinselaan 22, 7541 BR Enschede – Diekmanhal

    Kosten:
    Voetbal € 5,-
    Eten € 5,-

    LET OP: het is ZAALvoetbal! Zorg voor zaalschoenen en geen noppen!

    Aanmelden kan via de leiding van je team.

    Tot dan!

    Groeten,
    De Activiteiten Commissie

    DISCO ZWEMMEN

    Vrijdag 10 januari

    Tijdens de winterstop gaan wij dit jaar als winteractiviteit met de jeugd van Zenderen Vooruit discozwemmen in Borne, deze activiteit is voor kinderen tot 12 jaar.
    Op vrijdag 10 januari verzamelen we om 18.15 op de parkeerplaats bij ZV. Rond 21.00 zullen we na het zwemmen weer terug op de parkeerplaats bij ZV zijn.
    Opgeven om mee te gaan kan via de website van Zenderen Vooruit en bedraagt 5 euro per kind. Geen lid van ZV, maar wil je toch graag met je broertje, zusje of vriendje mee, dan kan je je ook opgeven.
    Om bij het zwembad in Borne te komen zullen ook een aantal lieve ouders nodig zijn die mee willen rijden, ook dit kan je opgeven via de website tijdens het aanmelden van uw kind.

    Met vriendelijke groet,
    Activiteitencommissie Zenderen Vooruit

    Aanmelden

     Mijn ouders kunnenHeen -en terug rijdenHeen rijdenTerug rijdenNiet rijden

     Commissieleden

     Aniek Stamsnijder (voorzitter)
     Sarah in het Veld (penningmeester)

     Pim OlthofTim MosselBirgit StamsnijderBrechtje in het VeldImke HoekKarlijn BoswergerMart GanzeboomMaxim NijhuisPien NollenSam GierveldRico WennekinkTies GierveldZoë RaamsteeboersDries SmeltSanne Bonthuis

     Denk mee!

     Heb jij ideeën voor een leuke activiteit die wij kunnen organiseren!? Laat het ons weten, vul het onderstaande formulier in!