Zenderen Vooruit 1 – DSO 1
27 januari- 2019 20:15 uur

Na een royale overwinning vorige week op de dames van Vido 1, stond nu de thuiswedstrijd tegen DSO 1 op het programma. Een spannende pot tussen de nummer 5 & 6. We waren erop gebrand om deze punten binnen te halen.

We begonnen de wedstrijd niet scherp genoeg. DSO viel gevarieerd aan  en daar hadden wij niet altijd een antwoord op. We stonden na 10 minuten dan ook al met 3-5 achter, we maakten teveel fouten. Bijzonder was wel dat tijdens hun aanval de keeper werd gewisseld voor een veldspeler. Die wissel resulteerde in een mannetje meer in de aanval en daar hadden wij het moeilijk mee. We zijn de rust in gegaan met een stand van 11-13. In de rust hebben we elkaar sterk staan motiveren om de wedstrijd te winnen.

Na 10 minuten in de 2e helft stonden we dan ook met 1 punt voor (18-17). We konden dit helaas niet vast houden en wij liepen dan ook achter de feiten aan. De wedstrijd bleef gelijk opgaan. Helaas hadden we net niet genoeg power om de wedstrijd winnend te kunnen afsluiten. De eindstand was 25-27. We nemen wat we geleerd hebben mee naar de volgende wedstrijd en hopen dan deze winnend af te sluiten.

We bedanken ons publiek die weer in grote getallen aanwezig was. Volgende week spelen we een uitwedstrijd tegen de nummer 6 van de ranglijst: Havas.