De voortekenen zagen er goed uit voor ZV deze middag. En als voortekenen niet bedriegen lijkt het nog een heel mooi voorjaar te kunnen worden voor ons cluppie. Vergeten is het afgelopen najaar, we kijken weer vooruit. Dit optimisme is vooral gebaseerd op de afgelopen drie wedstrijden. Er is nieuw elan in de ploeg, maar vooral de speelwijze geeft hoop. Niet meer van alles zelf willen doen, maar doen waar je goed in bent. Dat maakt een elftal een geheel.

Het potje van deze middag in Enschede stelde niet zo veel voor. Phenix was zo getroffen door blessures, dat er uit verschillende elftallen geshopt moest worden. De 8-0 was zonder meer een reële weerspiegeling van de kracht van beide teams. Dit alles onder leiding van een prima scheids en spelers die elkaar op het veld respecteerden.

Het scoreverloop, dit enkel en alleen voor de statistieken,  Hemmo 0-1, Job 0-2 en 0-7, Ramon 0-3 en 0-8, Teun 0-4, Jamie 0-5, Kees 0-6.

De wedstrijd eindigde dit keer nog in mineur, omdat Bart in de laatste minuut nog rood kreeg, door in een reflex een doorgebroken Phenix speler vast te houden. Hopelijk valt de hier op volgende schorsing een beetje mee. Man off the match was vanmiddag zonder meer Freek, die als invaller voor onze geschorste doelman Myron, zijn doel schoon hield. Bravo Freek.

Volgende week komt Bornerbroek op bezoek. De derby is weer nieuw leven ingeblazen. Oude verhalen komen weer over de tafel en de organisatie heeft zelfs zangeres Demi Westerhof uit het verre Denekamp kunnen contracteren om ons te trakteren op de mooiste liedjes en balades.

Tot zondag.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Post comment