Om klokslag 9.00uur vertrokken we met de bus richting t’ Zand. Een mooi ritje door de pollen, want dit keer stond Geel-Zwart op het programma! Dit was de laatste uitwedstrijd van het seizoen in de 2de divisie. Geel – Zwart heeft een evenredig aantal punten op de ranglijst met ZV. Het thuisduel werd gewonnen met 30-25. We gaan dus zeker weer voor de winst!

Ondanks goede steun van ons meegereisde publiek begonnen we de wedstrijd zwak. Geel – Zwart begon de wedstrijd fel en door slordig balverlies aan de kant van ZV, keken ze al snel tegen een achterstand aan van 0-4. Door goede coaching kwam ZV langzaam weer terug tot 5-8 en vervolgens 11-12. Uiteindelijk gingen ze de rust in met een 11-14 achterstand.

In de rust werd gesproken dat geconcentreerd spel gespeeld moest worden en dat we meer voor de snelle tegenaanval moeten gaan. We begonnen de tweede helft gretig want alles was nog mogelijk. Ook geel – zwart begon de tweede helft sterk door goede afstandsschoten vanaf de 9 meter. ZV gaf niet op en scoorde doelpunten in de snelle break.

Het tempo lag behoorlijk hoog aan beide kanten.

Met nog 10 minuten te gaan en een gelijke stand (21-21) op het scorebord, stond ZV eindelijk weer op gelijke hoogte en kregen ze weer moed!! Echter wist ZV niet door te drukken. Geel-Zwart was nét iets feller en wonnen de wedstrijd met 30-25.

Kortom, ZV heeft de hele wedstrijd achter de feiten aangelopen.
ZV baalt van dit verlies, maar willen de laatste wedstrijd in eigen huis, alles geven om een mooi eind positie op de ranglijst van de 2e divisie te behalen!!

Volgend weekend heeft ZV rust en op zaterdag 6 april spelen ze om 19.30uur tegen Commandeur/VVW in sporthal t’ Wooldrik te Borne!