SPORTOCHTEND

Voor de kinderen van 5 t/m 16 jaar worden er vanaf 08.30 uur tot 13.00 uur een sportdag georganiseerd. Jeugdleden van Zenderen Vooruit zijn automatisch aangemeld voor deze activiteit. Afmelden kan via onderstaand formulier. We gaan er echter vanuit dat iedereen enthousiast mee zal doen aan deze sportdag. Kinderen die geen lid van Zenderen Vooruit zijn en graag mee willen doen aan deze sportochtend kunnen zich aanmelden via onderstaand formuilier (uiterlijk 27 mei).

VOLLEYBALTOERNOOI

’s Middags starten er om 13.00 uur ook een tweetal volleybaltoernooien. Een toernooi voor de jeugd van 13 t/m 16 jaar en een toernooi voor senioren. Inschrijfgeld voor de seniorenteams bedraagt € 15,-. Jeugdteams kunnen gratis deelnemen. Per team moeten er minimaal twee dames meespelen en mogen er niet meer dan twee spelers meedoen die lid zijn van de NEVOBO. U kunt uw team opgeven via onderstaand aanmeldformulier (uiterlijk 27 mei).

Aanmelden sportochtend

Afmelden sportochtend

Aanmelden Volleybaltoernooi

Organisatie Familiedag

Onderstaande commissieleden proberen samen met de vele vrijwilligers u een leuke en onvergetelijke dag te bezorgen!

Elmer ter Haar
Betsy Paus
Robert Pol
Sil Besselink
Bart Hammink
Femke Kuipers
Jordy Sonder

Vragen?

Voor vragen over de Familiedag kunt u contact opnemen met Elmer ter Haar via de volgende contactgegevens:

E. elmerterhaar@hotmail.com
T. 06-51252720

SCHEIDSRECHTERS GEZOCHT!

Ook zijn we nog op zoek naar personen die een aantal volleybalwedstrijden zouden willen fluiten. Lijkt u dit wat? Stuur dan een e-mail naar Betsy Paus (betsypaus@home.nl).

Alvast bedankt!

Programma

08.30 uur: start Sportochtend

Om 08.30 uur dienen alle kinderen die meedoen aan de sportochtend aanwezig te zijn. We beginnen kort daarop ook met de warming-up en om 09.00 gaan we van start met de spellen!

12.00 uur: Penalty schieten

We zullen ongeveer vanaf 12.00 uur beginnen met het Penalty schieten. Dit is traditiegetrouw het laatste spel van de Sportochtend.

12.45 uur: Aanvang Volleybaltoernooi

Om 12.45 uur dienen de teams aanwezig te zijn die meedoen met het volleybaltoernooi. Teams kunnen zich aanmelden bij de Informatietafel.

13.00 uur: Einde Sportochtend

We verwachten rond 13.00 uur klaar te zijn met de Sportochtend.

14.15 uur: Prijsuitreiking Sportochtend

Tijdens de eerste pauze van het volleybaltoernooi zal de prijsuitreiking van de Sportochtend plaatsvinden! Wie worden de Sportman en Sportvrouw van het jaar 2018!?

18.00 uur: Einde Volleybaltoernooi

We verwachten rond 18.00 uur klaar te zijn met het Volleybaltoernooi. Dit is nog wel afhankelijk van het aantal teams dat zich aanmelden.