ZV is benaderd door Deltafiber om te helpen met het realiseren van glasvezel in Zenderen.

Waarom zijn wij hiervoor benaderd?

Wij zijn benaderd om dat we een actieve rol in Zenderen hebben, met een grote achterban. Het doel van Deltafiber is om minimaal 35% van de huishoudens aan te sluiten op het glasvezelnetwerk in Zenderen. Indien de 35% aanmeldingen niet gehaald wordt, zal het glasvezelnetwerk niet aangelegd worden.

Waarom conformeert ZV zich aan deze actie?

Na overleg met Deltafiber en de dorpsraad zijn wij er van overtuigd dat glasvezel in Zenderen een meerwaarde is voor ons mooie dorp. Onze eerste reactie was, we zijn eigenlijk wel tevreden met ons huidige internet en televisie abonnement. Echter blijkt dit om een verouderd netwerk te gaan waar de toekomstige ‘rek’ uit is of bijna uit is. Een glasvezelnetwerk is toekomstig bestendig en zal ons voorzien van snel en stabiel internet voor nu en de toekomst. Tevens zal door het aanleggen van een glasvezelnetwerk meer concurrentie ontstaat waardoor de huidige leverancier geen monopoly positie krijgt in Zenderen.

Wat biedt het Zenderen Vooruit?

Op het toekomstige glasvezelnetwerk zullen 2 aanbieders actief worden, namelijk Delta en Caiway. Wij als Zenderen Vooruit krijgen, als men zich aanmeld via de link van Zenderen Vooruit, per afgesloten abonnement €50,- in onze clubkas gestort. Daarnaast zult u als huishouden €25,- cash back krijgen, een win-win situatie dus. Sluit u het abonnement af zonder de link van ZV dan krijgt u geen €25,- terug en ZV krijgt dan ook geen vergoeding.

Informatie over het glasvezelnetwerk?

Wij als Zenderen Vooruit zullen via onze Facebook pagina en website informatie versturen en wellicht in een later stadium ook via diverse Whatsapp groepen. Daarnaast wordt er een online informatieavond voor Zenderen en Hertme georganiseerd, door Deltafiber, op 4 maart om 19:30. Verder informatie hiervoor kunt u vinden op https://www.deltafibernetwerk.nl/gebieden/cogas-hertme-zenderen/

Aanmelden glasvezel

Bent u nu al enthousiast geworden over het glasvezelnetwerk, dan kunt u zich aanmelden via de volgende linkjes.

Aanmelden glasvezel bij aanbieder Caiway: http://aklam.io/vp2rMV

Aanmelden glasvezel bij aanbieder Delta: http://aklam.io/i0rX5U

Technische ondersteuning en vragen?

Heeft u behoefte aan meer uitleg over het glasvezelnetwerk en welke meerwaarde dit voor u heeft dan kunt u deze stellen bij Björn Letteboer van Letteboer Automatisering (www.letteboer.nl). Björn heeft zich ook gecommitteerd aan glasvezelnetwerk van Deltafiber en weet hier technisch alles van!