Zaterdag 6 april was het dan zo ver, de laatste competitiewedstrijd voor de handbaldames van Zenderen Vooruit. Om 19.30 klonk het startsignaal tegen de dames van Commandeur/VVW. De uitwedstrijd werd nipt verloren dus we hadden wat goed te maken. Binnen vijf minuten stond er al een 0-4 achterstand op het scorebord. Zenderen Vooruit miste vijf open kansen op rij door uitstekend keeperswerk aan de kant van Commandeur/VVW, maar na twaalf minuten werd de stand gelijk getrokken naar 5-5. De wedstrijd ging gelijk op en aan beide kanten werden er leuke combinaties gespeeld. Even leek Commandeur/VVW verder uit te lopen tot 6-10, maar dit werd gestopt door een goede verdediging van Zenderen Vooruit met als resultaat een ruststand van 10-11. Zenderen Vooruit kwam goed uit de kleedkamer en maakte al vrij snel de gelijkmaker en de 12-11, en hierna is deze voorsprong niet meer weggeven. Met mooie aanvalscombinaties en top keeperswerk maakte Zenderen Vooruit het verschil 19-16. Het publiek genoot en mede door de goede support hebben wij onze laatste competitiewedstrijd af kunnen sluiten met een overwinning.

Door deze laatste twee punten zijn we geëindigd op een mooie 6e plaats in de 2e divisie. We hebben laten zien dat we 2e divisie waardig zijn en zijn dan ook trots op het behaalde resultaat. Wij gaan ons nu voorbereiden op de Bartels cup en kunnen ook bij deze wedstrijden de support goed gebruiken. Helaas moeten wij dit wel doen zonder twee speelsters, Moniek Olthof en Ilse Timmers, zij stoppen met handballen bij Zenderen Vooruit dames 1. Moniek en Ilse bedankt voor jullie inzet de afgelopen jaren!