Om 15.30 uur vertrekken wij richting Purmerend voor een maximale overwinning tegen Vido!

We beginnen de wedstrijd sterk door op snelheid te spelen. Onze keeper staat sterk waardoor er na 13 minuten nog steeds niet is gescoord door de dames van Vido.
Door ons zorgvuldige en creatieve spel komen wij op een voorsprong van 0-7!

We zijn de rust in gegaan met een stand van 4-17. In de rust zeggen we allen tegen elkaar zeggen dat we tevreden zijn en we willen de kansen meer gaan benutten.

In de tweede helft begint Vido erg fysiek. De scheidsrechters anticiperen hier gelukkig goed op. Ondanks onze frustratie (vanwege het fysieke spel) blijven wij geconcentreerd spelen. Wij hebben als doel gesteld de wedstrijd te winnen met een +18 punten!! We scoren veel door break-outs, zelfs 3 doelpunten in één minuut. Iedereen scoort van ons en we blijven geconcentreerd.
Nog 5 seconden te spelen met een stand van 11-34: we benutten de laatste aanval maximaal en uiteindelijk scoort onze hoek vanuit de opbouw waardoor wij de wedstrijd binnen halen met een eindstand van 11-35!!

Tevreden rijden wij met borrels en hapjes weer naar Zenderen! Al Capone bedankt voor het lekkere eten en de Zuivelhoeve bedankt voor de lekkernijen!??