Dinsdag 25 februari bereikte ons het trieste bericht dat na een zwaar ziekbed ons zeer gewaardeerde lid Paulien ten Velde is overleden.

Paulien was jarenlang een onmisbare vrijwilliger van onschatbare waarde voor onze vereniging. De enorme betrokkenheid van Paulien bij ons dorp en vereniging(en) bleek afgelopen weekend maar weer eens, toen ze vanaf haar ziekbed alle voorzitters van onze verenigingen een app stuurde waarin ze de hartenwens uitsprak dat we alles in het werk moesten stellen om onze mooie dorpsverenigingen in stand te houden.

Paulien was DE drijvende kracht van onze kantine op zowel de zaterdag als de zondag. Zaterdagochtend was ze als eerste in de kantine om voor een warm welkom te zorgen voor een ieder en maakte ze het clubhuis nog even extra schoon om later op de zaterdag weer terug te komen voor de dagafsluiting.

De zondag was Paulien de onmisbare schakel in de keuken. Menig lid heeft bij haar de overheerlijke gehaktballen mogen proeven en wanneer ons 1e elftal vlak voor tijd het moeilijk had, klonk er steenvast een enthousiast ‘KOM OP ZV’ over het hele sportpark, afkomstig van een in schort geklede Paulien.

Wij gaan met Paulien een uniek(e), hartverwarmend(e), zeer betrokken dorpsgenoot en clublid verliezen. Paulien heeft en houdt een speciale plek in ons hart en binnen onze vereniging.

We wensen Jan, Henk, Angelien en familie heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Post comment