Hengelo kwam uitstekend uit de startblokken. De 2e gevaarlijke aanval leverde direct al een strafschop op. Myron dook wel naar de goede hoek, maar kon de goed ingeschoten bal  net niet pareren. 1-0. Aan beide kanten werd er naar aanvallende oplossingen gezocht. Gebrek aan precisie was er de oorzaak van, dat  dit tot een paar minuten voor rust, voor beide ploegen, geen verdere treffers opleverde. Totdat Thomas, onze rechtsback, van achteren uit, aan een schitterende solo begon. Passeerde een paar spelers, trok in de buurt van de box naar binnen en knalde raak in de linker onderhoek. 1-1.

We gingen rusten in afwachting van een spannend vervolg van dit potje. Maar de thee deed blijkbaar wonderen voor onze Hengeler vrienden. Simpel liepen ze uit naar 3-1, middels een paar goed uitgevoerde aanvallen. En ZV stond erbij en keek er alleen maar naar.  Ook toen midden 2e helft Hengelo met 10 man kwam te staan, omdat een speler van hen Robin had geslagen, kwam er geen aanzet tot ”Eine Wende”. Sterker nog Hengelo wist met scherpe counters uit te lopen naar 5-1.

ZV leverde vanmiddag al met al een wanprestatie. Natuurlijk was het ontbreken van 2 sterkhouders een bittere pil, maar vechten tot het einde is dan wel een minimale vereiste voor het team. Uithuilen en volgende week weer gewoon lekker aan de bak. Dat is het mooie van voetbal, de volgende keer kan er zo maar weer gejubeld worden. Dan spelen we thuis tegen Vasse. Altijd lastig.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Post comment