Na een belangrijke overwinning vorige week op de dames van Kwiek 2, stond nu de uitwedstrijd tegen DOS 1 op het programma. Met zijn allen waren we er op gebrand dat we deze punten mee naar huis zouden nemen. We begonnen dan ook sterk aan de wedstrijd. Al snel stond er een 0-3 voorsprong op het scorebord, maar DOS kwam terug naar een 5-5 gelijk stand. Lange tijd liep het gelijk op. Door puike reddingen van onze keepster, leuke aanvallen en een sterke dekking konden wij voor het rustsignaal twee doelpunten uitlopen. We gingen rusten met een stand van 9-11. Na de rust kwamen we gretig uit de kleedkamer en liepen we uit naar een stand van 9-14. Beide ploegen bleven scoren en na 12 minuten spelen was de stand 12-17. Op een gegeven moment scoorde DOS drie doelpunten op rij en kwamen ze terug naar een stand van 15-17. De laatste tien minuten van de wedstrijd hebben wij nog een tandje erbij gedaan en wisten de dames van DOS niet meer te scoren. Ook weer door fanatische reddingen van onze keepster en een dekking die stond als een huis. Uiteindelijk floten de scheidsrechters de wedstrijd af bij een eindstand van 15-21. Als team gevochten voor de twee punten en beloond hiervoor. Supporters die aanwezig waren, bedankt voor jullie steun.

Volgende week zaterdag (8 dec.) spelen wij weer een thuiswedstrijd om 19.30 tegen Geel Zwart dames 1. Dit zal een spannende wedstrijd worden en de support van iedereen is dan ook ontzettend hard nodig. Tot dan!