Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Havas uit Almere op het programma. Havas heeft vorig seizoen maar één thuiswedstrijd verloren en dat was tegen ons. We wisten dus dat het een lastige wedstrijd zou worden en waren extra gebrand om weer de punten mee te nemen.

Het begin van de wedstrijd ging gelijk op. Na een kleine tien minuten stond er 4-4 op het scorebord. Daarna deden we er een tandje bij op en ging het beter lopen. Het was een harde wedstrijd en Havas kreeg een aantal tijdstraffen waar wij van wisten te profiteren. We gingen uiteindelijk de kleedkamer in met een ruststand van 9-13.

De tweede helft schoten we uit de startblokken. Door sterk verdedigen en goede aanvallen scoorden we binnen 5 minuten 6 goals en liepen we snel uit naar een voorsprong van 10 – 19. Door twee keer een twee minuten tijdstraf, waaronder een van de keeper door een foute keeperswissel, waren wij even de kluts kwijt en lieten wij Havas terug komen tot vier doelpunten. Gelukkig pakten we de concentratie weer op en hebben we de wedstrijd goed uitgespeeld. Na 60 minuten stond er 20-24 op het scorebord.

We willen de supporters die mee waren bedanken voor de steun!

Aanstaande donderdag spelen wij om 20.00 een bekerwedstrijd tegen Avanti Wilskracht DS1. De wedstrijd is in Sporthal De Brug in Glaneburg.
Aankomende zaterdag spelen wij de belangrijke thuiswedstrijd tegen DSO DS1. De wedstrijd begint om 19.00. We hebben de support hard nodig, dus hopelijk zien we jullie!