Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen VZV2 op het programma. VZV is koploper in de tweede divisie en trainen maar liefst 4x in de week. We waren gebrand om te winnen om koppositie over te nemen!!
Na een 2,5 uur durende rit in de grote bus met alle supporters maakten we een wandeling om vervolgens de volle concentratie te pakken voor de wedstrijd.
Beide teams begonnen scherp aan de wedstrijd en gaven elkaar geen enkele ruimte in de verdediging. Daarbij was het aanvallend continue hard werken om toch een gaatje te creëren. De scores gingen gelijk op, van 5-5 naar 9-9 gingen we de rust in met een achterstand van 12-14.
In de rust bespraken we dat we geconcentreerd moesten blijven om het snelle/beweeglijke VZV bij te houden. We mochten geen fouten maken, die werden direct afgestraft.
De tweede helft kwam VZV sterk uit de startblokken. Door een paar fouten met de harsbal aan onze kant werden we afgestraft en liepen ze uit naar 15-21. Gretig dat we zijn, met mooie aanvallen en sterk verdedigingswerk
kwamen we in de 20e minuut terug tot een stand van 21-23.
Toch konden we niet op een gelijke stand komen en speelde VZV het goed uit.
Eindstand werd 27-30. Toch waren we trots op deze prestatie. We weten waar onze fouten liggen en hopen de punten te pakken wanneer ze bij ons op bezoek komen en dus spelen zonder hars.

Volgende week zaterdag spelen we in eigen huis tegen Geel Zwart DS1. De wedstrijd begint om 20.15uur We hebben jullie support hard nodig, dus hopelijk tot dan!