Een lekker potje voetbal in de kelder van de KNVB, was een positieve verademing na vervelende toestanden in Den Bosch en de slaapverwekkende wanvertoning in Belfast. Het voor ons totaal vernieuwde TVV maakte samen met ons eigen sterrenensemble er 90 minuten een zeer vermakelijke uitvoering van. De eerste helft kenmerkte zich door de diverse lange en vooral ook snelle solo’s van de gastheren. Aangekomen in de buurt van de zestien resulteerde dat meestal in een verkeerde eindpass, of een gemakkelijk te verwerken schotje op doel, een eitje voor Myron, onze keeper in vorm. Ook Zenderen Vooruit kreeg in de eerste helft zijn kansen, maar acties van de hardwerkende jonkies, Jamie en Mitch misten net even de rust in de afronding. Gaan ze bewaren voor volgende week. Maar omdat er 45 minuten  voor de beide doelen genoeg  te doen was en de stand 0-0 bleef, overheerste langs de kant het uitzien naar de 2e helft.

Nou, je zou kunnen zeggen dat de 22 acteurs en de 3 leidinggevende zorgden voor een top vermakelijke 2e deel van deze wedstrijd. De kansen aan beide kanten stapelden zich op. Mooie acties, grote missers en foutieve beslissingen passeerden de revue, maar wel allemaal met respect voor elkaar. Een einduitslag van 5-5 bijvoorbeeld had zo maar gekund. Een kwartier voor het einde viel de uiteindelijke beslissing. De zoals altijd hardwerkende Freek zette een snelle aanval op door het midden. Speelde de bal direct de diepte in voor de al startende Job. Hun achtergebleven linksback hief een buitenspel situatie op, waardoor Job op een schitterende wijze, langs de grond, hun voortreffelijke doelman verschalkte. 0-1.

Na afloop in de gezellige kantine van TVV, waren de gastheren uit Enschede inmiddels wel van een ding volledig overtuigd, namelijk dat afronden in het voetbal niet geheel onbelangrijk is, om maar een understatement te maken.

Zondag aanstaande De Lutte uit, altijd lastig.