Nadat wij afgelopen donderdag een puik van een wedstrijd hadden gespeeld voor de beker tegen eredivisionist D.S.V.D 1, slechts nipt verloren met 17-18 waren we zaterdag klaar voor de wedstrijd tegen Vido 1. We hadden elkaar en de coach beloofd deze wedstrijd te gaan pakken.

Omdat het nog de week van de scheidsrechters waren kregen ze van ons nog een presentje aangeboden. Vervolgens begonnen sterk aan de wedstrijd, de verdediging stond weer als een huis en van 3-0 liepen we al snel
uit naar 11-3. Ondanks deze voorsprong bleven we strijden als een team wat resulteerde in een ruststand van 17-5. Vol trost werd in de rust besproken zo door te gaan en niet te gaan verslappen in de 2e helft.

Verslappen in de 2e helft gebeurde echter niet, Vido had moeite met onze afwisselende verdediging om een gaatje te kunnen vinden, ze werden er gek van. Hierdoor kwamen wij weer snel aan de bal, we vonden elkaar blinde links en zette samen mooie aanvallen op. Dit resulteerde dat het publiek heeft kunnen genieten van een avond vol passie, snelheid, technisch goed handbal en goed keeperswerk.  Aan het einde van de wedstrijd stond er ook vol trots een eindresultaat van 33-12 op het scorebord, waarin iedereen heeft gescoord. Publiek bedankt voor het kijken en het helpen aanmoedigen naar de overwinning!

Aankomend weekend zijn we vrij, maar we trainen door want 27-10-2018 staat ons 1e verre uitwedstrijd op het programma, D.S.O in Den Helder.

Wij kunnen jullie als publiek goed gebruiken en wil je ons schreeuwend naar de overwinning helpen, geef je dan snel op bij Femke Kuipers. Aanmeldingen lopen en vol = vol.