De spelersgroep was er na de 4-1 winst vorige week op De Lutte helemaal klaar mee. Ons doel, handhaven in de 4e klasse A, werd op een prima wijze, 30 punten uit 23 wedstrijden, bereikt. Natuurlijk hoorden ze de afgelopen week onze succestrainer Ruud Ottenhof geduldig aan, dat we bij winst op Berghuizen en eventueel verlies van Almelo en LSV nog periodekampioen konden worden, maar klaar, is in Zenderen ook echt klaar. Het heilige vuur ontbrak, er was vandaag eindelijk een keer geen sprake van moeten.

Na ongeveer een kwartier spelen stond het al 3-0. Berghuizen kon naar hartenlust combineren, tot diep in de box. We stonden er bij en keken er naar zou je kunnen zeggen. Trainer Ruud sprong bijna uit zijn vel van woede. Vlak voor rust was er even een opleving, wat direct ook al resulteerde in de na achteraf bleek, enige tegentreffer. Het was Jordy die met een mooie kopbal de Oldenzaalse keeper passeerde. Jammer dat Jordy direct hierna geblesseerd raakte aan zijn knie. Hopelijk herstelt hij spoedig, want hij was in zijn comeback seizoen een belangrijke schakel achterin.

Na rust was ZV duidelijk de betere ploeg. Berghuizen liet dit ook gebeuren, doordat zij zich terugtrokken op eigen helft en hoopten op een snelle counter. Doordat bij onze jongens de echte scherpte niet aanwezig was, haalden we geen score uit de geboden, kleine mogelijkheden. Zelfs Ramon bleef droog staan vanmiddag. Dat Berghuizen uit de enige gelukte counter, vlak voor tijd, zelfs 4-1 maakte, werd dor onze jongens op de koop toe genomen. Een mooi seizoen zat er op.

Drie keer eerder in ons bijna 90 jarige bestaan speelden we in de 4e klasse. Deze laatste keer zonder enige twijfel met de meeste allure. Er staat een elftal waar we goed mee verder kunnen. De gemiddelde leeftijd, zo rond de 25 jaar, is royaal acceptabel. Hun beste periode moet nog komen. Enkele jeugdspelers hebben al voldoende meegespeeld en staan te trappelen om te worden ingezet. Als we alleen komend competitie het thuispubliek van meer overwinningen kunnen laten genieten, zou dat de kers op de seizoentaart kunnen worden.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Post comment