De positieve verwachtingen voor deze pot tegen het thuis spelende Oldenzaal waren er vooraf zeker. Echter werd het gedurende deze wedstrijd duidelijk dat het niet onze dag ging worden. De wil was er wel bij de zwart witten, maar de uitvoering bleef onder de maat. Het goed combinerende Oldenzaal  kreeg uitgebreid de gelegenheid elkaar de bal toe te spelen, omdat zij daar van onze jongens genoeg ruimte voor kregen. De felheid van de derby tegen Borne was er gewoon niet. Voetbal is vooral steeds meer een spel geworden van strijd leveren, doe je dit niet, dan zijn de punten schaars.

Al na een kwartier kwam de thuisclub op 1-0 na een diepe pass achter onze verdediging, waar hun spits 1 op 1 tegen Myron, dankbaar van profiteerde. Dit was ook de ruststand.

In de 2e helft was er wel sprake van een iets beter spelend ZV, maar we konden de 2-0 en 3-0 niet voorkomen. Vlak voor tijd werd het nog 3-1 uit een vrije trap van Mart Vetketel, die door de hele verdediging en toegesnelde aanvallers werd gemist, waarop hun keeper besloot maar hetzelfde te doen. Uithuilen en in de volgende wedstrijd,  thuis tegen UD opnieuw beginnen. Nog steeds is er van alles mogelijk onderin, omdat alleen Vasse maar punten haalde.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Post comment