Als klein dorpsclubje in de 4e klasse is het niet altijd feest. Zeker niet met een kleine selectie en blessures op belangrijke plekken in het elftal. Zo ook deze zondagmiddag. Als dan ook nog een scheidsrechter, een item waar we het uit respect in deze verslaggeving nooit over willen hebben, de eerste 45 minuten bij elk duel, of eventueel al bij een naderend duel, direct al fluit en richting onze keeper wijst, kun je de pret wel op. Dit moest bij wijze van grote uitzondering een keer worden gezegd. De 2e helft, dat moet ook gezegd, scoorde deze scheidsrechter van dienst weer gewoon een dikke acht.

Juventa kwam sterk uit de startblokken en wist onze ploeg behoorlijk onder druk te zetten. Na een kwartiertje kwam de verdiende 1-0 op het bord. ZV herpakte zich. Na een goede aanval over rechts wist de opkomende Thomas Klaassen onze spits van dienst Freek Vlaskamp te bereiken, die met een strakke uithaal, de Wierdense keeper in de rechterhoek verschalkte, 1-1.

Juventa nam het heft weer in handen wat resulteerde in een verdiende 2-1 voorsprong bij de rust. Direct na de pauze scoorde de Wierdense formatie de 3-1, met een prima uitgevoerde lob. ZV kreeg hierna een periode wat meer grip op het spel, wat resulteerde in een paar kansen, die helaas niet werden benut, waardoor ZV niet opnieuw in de wedstrijd kon komen. Dat Juventa hierna ook nog de 4-1 en de 5-1 maakte is leuk voor hun statistieken.

Volgende week thuis op Het Vollenbroek tegen KOSC Ootmarsum. Een nieuwe wedstrijd met nieuwe kansen. En gezien de stand op de ranglijst waar vele ploegen nog dicht bij elkaar staan, is alles nog gewoon mogelijk.