Vanaf het startsignaal van de prima fluitende scheids uit Weerselo liep ZV achter de feiten aan. Rood Zwart zette via de vleugelspitsen veel druk op onze verdediging en wij wisten maar niet hoe we ons hieruit moesten voetballen. Eenmaal in balbezit werd er slecht bewogen en vooral niet simpel gespeeld. Passes kwamen niet aan en slordigheid overheerste. Doordat Rood Zwart de kansen niet wist te benutten, kreeg onze ploeg, zo halverwege de eerste helft, nog een dot van een kans om op voorsprong te komen. Thomas en Teun braken door op de rechtervleugel, waarbij de laatste de bal terug trok op de elfmeterstip voor de inlopende Mart. Helaas ging zijn schuiver naast het Deldense doel.

Kort hierna nam Rood Zwart het heft weer in handen wat resulteerde in de 1-0, na een goed uitgespeelde aanval. Dit was ook de ruststand. Direct na rust werd het al 2-0 na een fraaie lob over onze uitlopende keeper. Onze aangeslagen ploeg kreeg geen grip meer op het spel van de Deldenaren en moest ook nog de 3-0 en 4-0 accepteren.

Uithuilen en opnieuw beginnen luidt het motto, te beginnen aanstaande zondag thuis tegen RSC. Hopelijk zijn dan Tom en Ramon ook weer beschikbaar.