Eindelijk was het zover, na een goede voorbereiding de eerste competitiewedstrijd in de 2edivisie! Voor Inge en Charlotte was dit tevens hun eerste officiële competitiewedstrijd voor ZV! De seizoensopening tegen de Tukkers was gelijk een mooi affiche. We hadden afgelopen week fanatiek getraind, gericht op schot, kracht en snelheid. Tukkers is al jaren een topper in de tweede divisie en een sterk team met snelheid. Een pittige tegenstander, maar wij lieten ons niet kennen! Onze doelstelling was een sterke, dichte verdediging en vooral spelen als een team!

Tukkers begon sterk met een goede druk in de aanval. Wij kwamen hierdoor op 3-7 achterstand. Nadat de zenuwen weg waren, kwamen wij terug naar een voorsprong van 8-7. Met onze ontzettend sterke verdediging haalden wij de tegenstander uit hun spel waardoor zij fouten gingen maken. Zij scoorden met name uit een snelle aanval, nadat onze afronding niet goed was. Ondanks slordigheden van onze kant hebben wij als een team gespeeld, waarbij er mooie wissels zijn ingezet! We bleven geconcentreerd en speelden goed uit. Het harde werken en tevens ons slimme spel resulteerde in doelpunten.

Het bleef de hele wedstrijd spannend en het publiek heeft een prachtige pot gezien! We zagen frustratie bij de tegenstander, want een topper in de tweede divisie wilde niet verliezen van een nieuwkomer. Met een stand van 18-19 hadden wij nog 20 seconden te gaan, we moesten man op man verdedigen om tot een gelijke stand te kunnen komen. Helaas pakte Tukkers dit goed op en scoorden zij aan het einde nog de 18-20. Enerzijds waren we trots op de stand, anderzijds had er meer ingezeten. We waren zo dichtbij.

We bedanken ons publiek die in grote getale aanwezig was. Volgende week spelen we uit tegen Wijhe’ 92 om 20.15 uur in Wijhe. Voor ons een belangrijke week voor de boeg qua voorbereiding. Kom ons allen aanmoedigen, we hebben jullie steun hard nodig.

Tenslotte willen we jullie attenderen dat supporters zich kunnen opgeven om mee te gaan naar de eerste uitwedstrijd op 27 oktober via Femke Kuipers!! De aanmeldingen lopen en VOL = VOL!!

      

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Post comment