Tim Meijerink is vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Zenderen Vooruit. Hij volgt hiermee Marco Botterblom op, die na 2 seizoenen vertrekt naar SC Meddo. Tim Meijerink is de afgelopen vijf seizoenen hoofdtrainer geweest bij zondag 4e klasser Sportclub Overdinkel. Daarvoor heeft hij de verantwoordelijkheid gehad bij het eerste elftal van Fleringen (2012-2015) en DTC ’07 (2015-2017). Wij zijn blij dat de Technische Commissie hem heeft aangetrokken als trainer en wensen hem veel succes.

Zenderen Vooruit 2 en JO19 hebben ook een nieuwe trainer

Ook bij ZV 2 en ZV JO19 vinden trainerswissels plaats. Floris Besselink wordt de nieuwe trainer van ZV 2 en neemt in de zomer het stokje over van de vertrekkende Herman Middelkamp. Met Floris Besselink als verantwoordelijke voor het tweede elftal krijgt dit team een trainer uit het eigen dorp. Het voetbalbestuur wil Herman bedanken voor het afgelopen seizoen en wensen hem veel succes met het vervolg van zijn trainersloopbaan.

Chris Hoek neemt na dit seizoen afscheid als trainer van de JO19. Chris heeft samen met zijn technische staf het talententeam van Zenderen Vooruit in de eerste seizoenshelft naar een prachtig kampioenschap in de derde klasse geleid. Wij willen Chris via deze weg bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren. Chris wordt opgevolgd door een voor ZV oude bekende: Robert Morsink gaat aan het eind van dit seizoen het stokje overnemen. Robert Morsink is op dit moment nog trainer van UD W. JO19-1. Wij wensen ook hem veel succes toe.