VOC 2 was in fases te sterk voor ons. In het begin gingen we lang gelijk op. We waren gretig, technisch goed en onze conditie en snelheid waren superieur. We hebben  zelfs nog voor gestaan in de 20ste minuut met 8-9. Maar de selectie van dames 1 die in de eredivisie spelen is zo groot dat ze rouleren met dames 2.

Ze gaan dan de dames 1 in zetten als ze zien dat we dichterbij komen en gebruiken daarbij nog meer extra hars. En echt in 10 minuten tijd sta je dan achter met 17-9 tevens de rust. Mooi om te zien hoe hoor, hoe snel en attractief het spel dan bij VOC gaat maar het is niet eerlijk. De 2de helft kwamen we weer sterk terug met 22-18 in de 15 minuut. We hoopten echt dat ze niet weer gingen wisselen met de sterke dames 1. Maar ze waren slim genoeg ze kozen voor doelsaldo in de laatste 15 minuten en toen zijn we weer dik ingemaakt. Eindstand 36-21.

Volgende week moeten we uit tegen SEW 2 in Wognum. Tijd 20.30 uur. We gaan met de grote bus met vele sponsors en supporters. We hopen weer goed handbal te laten zien.