Zenderen Vooruit 3 is zondag 7 mei in en tegen Bornerbroek kampioen geworden van de reserve 7e klasse. Directe concurrent Bornerbroek werd in een meer spannende dan mooie wedstrijd verslagen met 1-2. Vanuit Zenderen waren veel supporters meegekomen om het team aan te moedigen. Zij zagen al snel dat ZV 3 via Wouter een grote kans kreeg om op voorsprong te komen maar deze kans werd niet verzilverd. Niet lang daarna kwam ZV dan toch op voorsprong door een voorzet van Tom die zijn broer Mart in staat stelde om met het hoofd de openingstreffer te maken.

Na de 0-1 kwam Bornerbroek beter in het spel en de de 1-1 hing dan ook in de lucht. Na een vloeiende aanval van Bornerbroek werd voor rust de 1-1 ook werkelijkheid. Na rust pakte ZV de draad weer op en kwam dan ook weer verdiend op voorsprong. Op aangeven van Ramon werd Wouter in stelling gebracht. Deze twijfelde geen moment en knalde de eindstand tegen het net. Aan het eind van de wedstrijd redde keeper Rico ZV 3 van een vervelende tegentreffer door een vrije trap uit de bovenhoek te tikken. Hiermee heeft het hele team bijgedragen aan dit prachtige resultaat en is het een zeer verdiend kampioenschap.