Na de eerste drie meer dan verdienstelijk gespeelde wedstrijden en 4 punten, volgde vandaag in Vasse een flinke kater. De verwachting voor vandaag was dan ook om tenminste 1 punt mee te nemen naar Zenderen. Door met name een nogal slappe houding in het begin kwamen we direct in al de verdrukking. Kevin Sonder ontsnapte in de 5e minuut al aan een rode kaart, maar kreeg deze 5 minuten later alsnog en terecht voor het vasthouden van een doorgebroken speler. Nog 80 minuten te gaan met 10 man is geen pretje in het huidige fysieke voetbal. Weer 5 minuten later werd het al 1-0 voor de Vassenaren, toen hun rechterspits op snelheid onze achterhoede slechtte. Dezelfde schutter scoorde ook het 2e en 3e doelpunt voor de thuisclub, vooral omdat onze defensie het zonder linksback even niet meer wist. Misschien had het opvullen van deze plek, niet pas na de pauze moeten plaatsvinden. Anderen langs de kant van onze supportersschare begrepen maar niet waarom er binnen onze elf aan de start van deze wedstrijd 2 wissels werden uitgevoerd, op plekken waar het vorige week nog prima liep. Ook toen was er sprake van een grasveld.

Direct na rust kwam er even een opleving toen Freek Vlaskamp, de rebound van een door Ramon van Os genomen vrije trap, verzilverde. 3-1. Lang mochten we hier niet van genieten, want in de eerste de beste aanval van Vasse hierop tikten zij de 4-1 binnen. Het potje voetbal ging vervolgens als een nachtkaars uit en er werd niet meer gescoord.

Uithuilen en volgende week in de thuiswedstrijd tegen titelfavoriet LSV Lonneker het goede spel weer oppakken. Ook dan hebben we net als vanmiddag de steun van ons trouwe publiek nodig. De voorverkoop is zoals altijd op de bekende adressen.