De druiven waren na afloop zuur in het ZV kamp, maar bij voetbal telt nog steeds, dat de winnaar de meeste ballen in het netje heeft gedropt. Niets meer en ook niets minder. Al het overige doet niets ter zake. Hengelo meldde vooraf slechts 8 geblesseerden, wij konden er met pijn en moeite drie vinden. Zal wat worden daar als alles fit is, elf spelers en dertien bankzitters.

Beide ploegen creëerden in het begin wel wat mogelijkheden, maar tot echt grote kansen leidde dat niet. De 1-0 voor Hengelo, kort voor de pauze, kwam dan ook uit de lucht vallen. Hun linkerspits draaide naar binnen en haalde flink uit, iets buiten de zestien. Myron kon de bal wel tegenhouden, maar helaas voor de voeten van de inlopende spits Tel, die simpel kon binnentikken. 1-0. Vanaf de rechterkant probeerden Thomas, Freek  en Mitch openingen te maken, maar de geroutineerde Hengelose verdediging stond als een huis. Ook de over het hele veld aanwezige Ramon was volop op zoek naar openingen, maar strandde in schoonheid. Ruststand 1-0.

Zenderen drong wel aan, maar potten breken was er niet bij. Sterker nog, het werd zelfs 2-0. Thomas veroverde de bal, gaf een mooie dieptepass, dwars door de helaas eigen defensie en zette spits Peters vrij voor Myron. 2-0.

ZV zocht de aanval, maar het duurde tot de 90e minuut tot de aansluitingstreffer kwam. Invaller Kees ten Broeke rondde een goed aangesneden voorzet van Luuk prima af met een mooie kopbal. Eindstand 2-1. Volgende week Langeveen thuis, voorverkoop van kaarten op de bekende adressen. Tot dan.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Post comment