Na een overwinning van vorige week hadden wij donderdagavond een bekerwedstrijd tegen E&O. Deze harde wedstrijd wonnen we nipt met 2 doelpunten en waren hierdoor extra gemotiveerd om de thuis wedstrijd tegen Bentelo de punten binnen te halen.

We begonnen matig aan de wedstrijd en stonden gelijk 0-2 achter. We herpakten ons en de wedstrijd ging gelijk op tot het midden van de eerste helft. Hierna liep Bentelo door een aantal snelle break-outs uit naar een voorsprong van 6-9.

Dit motiveerde ons om een tandje erbij te doen en dit resulteerde dan ook in een 12-10 voorsprong bij rust. In de rust werd besproken om de slordigheden uit het spel te halen en veel druk te houden op hun verdediging. Tot 4 keer toe kwamen we met een verschil van 3 doelpunten voor te staan door hele mooie combinaties van het hele team. We konden dit echter toch niet vasthouden, en Bentelo knokte zich terug in de wedstrijd. Er ontspont zich een gelijk opgaande strijd. Met nog anderhalve minuut te spelen, scoorden wij de 24-23. Bentelo had echter nog een aanval maar die werd door de keepster goed uitgehouden. In de daarop volgende aanval ging Bentelo offensief dekken en dit leidde tot verwarring waardoor Bentelo alsnog de gelijkmaker wist te scoren. Heel zuur voor ons, we dachten dat we de 2 punten in pocket hadden.

We willen de supporters bedanken die ons zijn blijven aanmoedigen tijdens deze spannende wedstrijd! Over 2 weken spelen we onze volgende uitwedstrijd tegen SVBO DS1 om 14:00 in Emmen. Hopelijk zien we jullie dan weer!