Afgelopen zondagmiddag stond de uitwedstrijd tegen SVBO Dames 1 op het programma. SVBO is afgelopen jaar kampioen geworden in de hoofdklasse en komt dit jaar voor het eerst uit in de 2e divisie. We waren allemaal gebrand om te punten mee te nemen naar Zenderen, maar wisten dat dit een moeilijke taak zou worden, onder andere door het spelen met hars. In de eerste vijf minuten van de wedstrijd verliep het gelijk op. Na deze vijf minuten begonnen we grip te krijgen op de wedstrijd en gingen we als een speer! Er werden mooie wissels op gezet en waren ontzettend snel, hierdoor konden we veel break outs lopen. Mede door de snelheid, vechtlust en een potdichte verdediging, gingen we de kleedkamer in met een ruststand van 16-6. In de rust werden er veel complimenten uitgedeeld en we hadden maar 1 taak: zo doorgaan!

Hier werd dan ook goed naar geluisterd. In de tweede helft werden er wederom prachtige wissels opgezet, liepen we veel breakouts en wist SVBO onze verdediging niet te passeren. Ook onze keeper hield onmogelijke ballen. Op elke positie werd gescoord en iedereen zat in het spel. Al met al een top wedstrijd! Dit geeft ons vertrouwen voor de volgende wedstrijden.

Wij willen ons publiek bedanken, die met grote getale aanwezig waren in de sporthal in Emmen en zijn blij dat we hen een mooie wedstrijd hebben kunnen laten zien.
De volgende wedstrijd spelen wij weer uit, dit keer tegen Havas uit Almere!