In een fijne november zon in Tilligte, waren beide ploegen van plan er vanmiddag wat van te maken. Alles gebaseerd op een tomeloze inzet. Dit bracht in de eerste helft helaas weinig spektakel voor zowel DTC als ZV. Je zou kunnen zeggen dat ZV wel de betere kansen had. Ruststand 0-0.

In de 2e helft werden Tom, Jamie en Luuk ingebracht. Freek, Brian en Job mochten eerder onder de douche. Deze wissels leverden dit keer direct al resultaat op. Uit een lange pass van achteruit bereikte Luuk de sprintende Mitch, die met een directe uithaal, met een boogje, de DTC doelman totaal kansloos maakte. 0-1.

ZV ging door waar het goed in was. Ramon werd aangespeeld in de box, draaide en draaide nog een keer en plaatste de bal simpel in de linkerhoek. 0-2. Niets aan de hand zou je kunnen zeggen. Maar niets was minder waar. De toch al harde pot voetbal ontaarde steeds meer in halve vechtpartijen. Zo kon het gebeuren dat Thomas na een harde charge met een enkel blessure naar de kant moest en niet terug keerde.  En als je dan al je wissels hebt verbruikt ontstaat er zo maar een andere wedstrijd. ZV moest terug en het felle DTC rook bloed. Vanuit een meter of 25 van het ZV doel, lanceerde Hesselink een onverwacht schot op doel. De hoge lob verraste vriend en vijand en helaas voor ZV dit keer ook onze altijd betrouwbare doelman Myron. 1-2

DTC ging door. Uit een vrije bal over rechts kreeg DTC een vrije trap. De voorzet werd rond de penaltystip prima ingekopt door spits Hesselink. 2-2. Daar bleef het ook bij.

Tot slot nog iets over grens en scheidsrechter op dit niveau. Elke week zie je weer partijdige grensrechters en scheidsrechters die het niet kunnen belopen. Logisch als je als scheids al op leeftijd bent en de bal telkens van voor naar achter wordt geknald. Vaak lopen wedstrijden dan ook uit de hand. Afschaffen van de buitenspelregel bij wedstrijden met niet neutrale leiding zou veel heibel kunnen voorkomen.